Werkwijze van ConstructieMeesters

ConstructieMeesters verzorgt jou constructierapport in zes eenvoudige stappen

Stap 1: offerte aanvragen

Je kunt de offerte aanvragen op deze pagina. Heb je de originele bouwtekeningen van je woning? Voeg deze dan toe aan je aanvraag.

Offerte aanvragen ConstructieMeesters

Stap 3: bespreken wensen

Als het nodig is hebben we vooraf contact om speciale wensen en bijzonderheden te bespreken. We nemen deze dan mee in de constructieberekening.

Constructierapport ConstructieMeesters

Stap 5: ontvangen rapport

Je ontvangt een helder constructierapport met deze schetsmatige uitwerking. Op basis van dit rapport zal de vergunning eenvoudig worden verleend en kan de aannemer van start gaan. 

Constructieberekening doorbraak tijdens

Stap 2: offerte ontvangen

Per mail ontvang je binnen één werkdag je offerte op maat. Je kunt de offerte eenvoudig accepteren door op deze mail te reageren. Heb je nog vragen over de offerte? Bel ons dan, of stel je vragen per mail. 

Offerte ontvangen ConstructieMeesters

Stap 4: we gaan aan de slag

We berekenen de onderdelen die nodig zijn voor een goede constructieberekening. Alle conclusies en benodigde info wordt op een paar pagina’s samengevat in heldere constructieve overzichten.

Constructeur ConstructieMeesters

Stap 6: nazorg

Voor, tijdens en na de bouw staan we klaar voor al je vragen en die van je aannemer. Mocht de gemeente nog aanvullende vragen stellen over de constructieberekening, dan worden deze zonder extra kosten op zeer korte termijn beantwoord.

Constructieberekening doorbraak na

Vragen?

Neem contact op of vraag direct een offerte aan.